Swamp Thing
2019






Žanr serije:
Akcija, drama, fantazija, horor, superhero

Glumci:
Henderson Wade, Jennifer Beals, Andy Bean

Ukratko:
Abby Arcane vraća se kući u Houma, Louisiana kako bi istražila smrtonosni virus koji se prenosi močvarama, gdje razvija vezu sa znanstvenikom Alecom Hollandom. Nakon što Holland tragično umre, Arcane otkriva misterije močvare i da Holland ipak nije mrtav.

Swamp Thing je nadolazeća američka superherojska horor drama serije koja se temelji na istoimenom liku DC Comicsa. Izlazi 31. svibnja 2019. na DC Universe. Serija je prvotno trebala imati 13 epizoda, ali je smanjena na 10.

Swamp Thing je treća serija pravljena za DC platformu koja je bila vrlo kratkog vijeka, baš kao i ova serija. Prve dvije serije na ovoj sada već lagano bivšoj streaming mreži (pridružit će se novoj Warner Bros. mreži HBO Max) su bile Titans i Doom Patrol. Obje vrlo dobre superherojske serije s vrlo malo mana i obje su odmah obnovljena za drugu sezonu. Nažalost, ništa od toga ne vrijedi za ovu možda i najgoru superherojsku seriju 21. stoljeća. Superherojska serija ionako nije pravi naziv za ovu seriju, više stripovska.

Serija bi se trebala fokusirati na znanstvenika koji nakon što strada usred močvare postane pretvoren u čudovište koje znamo pod imenom Swamp Thing. Međutim, bez pretjerivanja, u ovih 10 epizoda koliko serija ima, Swamp Thing me vidimo više od 10-15 minuta, ukupno. Serija sadrži hrpu toliko glupih, nevažnih i loše razvijenih likova da se ne sjećam kada sam tako nešto vidio u seriji.





Izvor: Klik
Matthew Willson