NBC je objavio prvi trailer za seriju Manifest koju rade u suradnji s Warner Bros. Television, Compari Entertainment i izvršnim producentima Robertom Zemeckisom (Back to the Future), Jackom Rapkeom (Real Steel) i Jeffom Rakeom. Riječ je o misterioznom trileru čiji scenarij potpisuje već spomenuti Jeff Rake (The Mysteries of Laura). Izvršni producent i režiser pilota je David Frankel.

Radnja se odvija oko aviona koji nestane s radara i pojavi se pet godina kasnije nakon što je u međuvremenu proglašen nestalim, odnosno izgubljenim na moru. Nikakvo vrijeme nije proteklo za one koji su bili u avionu, ali za njihove najbliže je prošlo dugih i teških pet godina. Serija prati njihove pojedinačne živote, ali i misterij odigranih događaja koji se polagano počinje odmotavati, uslijed čega će vraćeni putnici shvatiti da im je svrha bitno veća od svega što su uopće mogli zamisliti…

Alternativni tekst:



U ovoj drami avion neobjašnjivo nestaje na prekooceanskom letu i vraća se pet godina poslije, nakon što ga svi smatraju izgubljenim u moru. Iako je za putnike vrijeme stalo, godine su prošle za njihove najmilije kod kuće.

Kada Montego Air na Letu 828 sigurno sleti nakon turbulentnog, ali rutinskog leta, posada i putnici odahnu. Ipak, u tih nekoliko sati svijet je ostario za pet godina, a njihovi su prijatelji, obitelji i kolege, nakon što su izgubili nadu i oplakali svoj gubitak, nastavili sa životom. Sada, suočeni s nemogućim, svi su dobili drugu priliku. Ali kako postaju svjesni nove stvarnosti, raspleće se dublji misterij, a neki od putnika koji su se vratili uskoro shvaćaju da su možda predodređeni za nešto veće nego što su to smatrali mogućim. Robert Zemeckis, Jack Rapke i Jeff Rake donose ovo emocionalno bogato, neočekivano putovanje u svijet utemeljen na nadi, srčanosti i sudbini.
Glavne uloge tumače Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina i Parveen Kaur.





izvor:
https://inverzija.net
https://www.tportal.hr