IMDb 8.2/10
7,402 votes

Žanr serije:
Krimi, drama

Kreator:
Leonardo Fasoli, Mauricio Katz, Stefano Sollima

Glumci:
Andrea Riseborough, Giuseppe De Domenico, Dane DeHaan

Radnja ukratko:
Pošiljka kokaina putuje u Europu, počevši od trenutka kada moćni kartel talijanskih kriminalaca odluči da ga kupi, kroz putovanje kroz Meksiko, do njegove pošiljke preko Atlantskog oceana.

Osvrt ukratko:
Još jedna vrlo dobra narko krimi serija, zanimljive, iako već dosta puta viđene priče, gledane s tri strane, prolaska visoko ovisnih proizvoda od proizvođača skroz do prodavača i sve između. Ponekad malo previše ulaze u detalje likova, što ne bi možda bilo loše kada bi fokus bio na jednog ili dvoje, ali ovdje ih ima hrpa pa često takve situacije uspore seriju. Vizualno je serija uredu, ali viđao sam i višu produkciju na serijama ovog tipa.

***Gluma je u većini serije ZeroZeroZero odlična. Glumačka ekipa je vrlo dobro izabrana za svoje uloge. Ipak, na trenutke, činilo se kao da su neke karakterizacije malo pretjerane i moralne točke izražene crticom klišeja.

Vizualno izgleda solidno, ali nekako mi nema onaj sjaj koji ima Narcos, ne izgleda jednako visoke produkcije, iako se ne može reći da je nešto posebno loše, samo je Narcos recimo vrh produkcije ovakvih serija.

Međutim, teško da će vam tako nešto umanjiti kvalitetu ove odlične serije. Ipak, iako dosta kvalitetna, zaostaje dosta za Netflixovim rivalom, vrlo sličnom krimi serijom Narcos, pogotovo ako se pogledaju njezine prve dvije savršene sezone.



Naša ocjena

8/10

Hawk
IZVOR