Vrhunac autoriteta i sportskog duha. Lepršava silueta BMW-a M760Li xDrive Limuzina sama je po sebi dovoljna da obeća savršenu simbiozu najvišeg oblika elegancije i maksimalnih performansi. Neosporni top model serije 7 prikazuje sve što se može opisati samo superlativima. Opremljen snažnim BMW M TwinPower Turbo 12-cilindarskim benzinskim motorom postiže 100 km/h s iznimnih 585 KS u samo 3,8 sekundi. Zajedno s savršeno koordiniranim komponentama ovjesa iz BMW-ove kuće M, čini nalet čistog adrenalina jednostavno neizbježnim. Ova limuzina oplemenjuje svoje trkaće gene voznom udobnošću apsolutne luksuzne klase. Rezultat je automobil koji u idealnom slučaju objedinjuje zadivljujuću dinamiku i izvanrednu udobnost.

GLAVNI ZA PERFORMANSE
DIZAJN BMW-a M760Li xDRIVE LIMUZINA

Naša glavna težnja: nadmašiti vlastita mjerila. A potpuno novi BMW M760Li xDrive Limuzina sa moćnim V12 motorom jednostavno je stvoren da to postigne. U kombinaciji s M Sport paketom kao i ekskluzivnim elementima dizajna u Cerium Grey boji, demonstrira neovisni jezik dizajna koji fokus usmjerava na strast za dinamikom. Na prvi pogled, impresivni otvori za zrak usmjeravaju pogled gledatelja u širok, snažan donji dio prednjeg branika. Rezultat je izuzetan dojam koji se nastavlja uz ekskluzivne lakometalne kotače, preko kućišta retrovizora u Cerium Grey boji i V12 oznake na c-stupu do jedinstvenih završetaka ispušnih cijevi na stražnjem kraju.



Potrošnja goriva i emisije CO2.

BMW M760Li xDrive Limuzina:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 12,5–12,4
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 285–282


Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja VO (EU) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani doseg uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma na odabranom modelu.


Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Tomić & Co.


Vrijednosti se već temelje na novoj WLTP propisu i prevedene su natrag u
NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba između vozila. Za poreze vezane uz vozilo ili druge trošarine temeljene na (barem između ostalog) emisijama CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.





Izvor by Hawk