IMDb 8.4/10
52,887 votes

Žanr serije:
Biografija, krimi, drama

Kreator:
Carlo Bernard, Chris Brancato, Doug Miro

Glumci:
Diego Luna, Scoot McNairy, Teresa Ruiz

Radnja ukratko:
Uspon kartela Guadalajara dok američki agent DEA saznaje opasnost od ciljanja narkotika u Meksiku.

Osvrt ukratko:
Još jedna vrlo dobra sezona, iako možda najslabija u Narcos serijalu. Odlična gluma, visoka produkcija, dobra i uglavnom napeta priča, malo pokvarena povremenim usporenim dijelovima, s nekoliko nepotrebnih priča i nekako ubrzanim završetkom.

***Netflixova krimi drama serija Narcos je sada završila svoju ukupno petu sezonu (drugu kao spin-off), i dok su se lokacije i likovi promijenili, vi već možete znati što ćete dobiti gledajući ju.

Ova druga sezona spin-off serije Narcos: Mexico je možda i najlošija u svih ovih pet sezona. Međutim, i takva je bolja od velike većine serija koje trenutno možemo gledati na malim ekranima.

Druga sezona počinje gdje je prva završila, te nastavlja pratiti zlodjela Meksičkog gospodara droge Miguel Ángel Félix Gallardo (kojeg ponovno glumi Diego Luna) i njegovih kartela. Suprotstavljaju im se malobrojni odmetnuti Američki agenti pokušavajući im pomrsiti planove.

Većim dijelom je sezona opet bila vrlo zanimljiva, često vas držeći na rubu, ali ovog puta je nažalost bilo i nekih trenutaka koji su udavili gledanje i razvodnili onu glavnu i zanimljivu priču (posebno mislim na dio s poludjelim Acostom i njegovom djevojkom Mimi).



Naša ocjena:
8/10

Hawk
IZVOR