Cudno kako nikog ne zanima ovo, jedan od najkorisnijih timova na CH
Hteo sam jos davno pitati ali mi je bilo rano jer nisam imao ni vremena za izradu sajta pa evo sad je doslo vrijeme.
Zanimaju me par stvari, prvo za koliko vremena bi mogao napraviti jedan wordpress sajt u fullu, druga stvar, kako mogu napraviti sajt na photoshopu, mislim dizajn na photoshop da uradim sam, i onda to kako ide kodiranje i sve to za wordpress.
Uglavnom me zanima kako sve poceti, neke korisne tutorijale, forume i takve stvari ako imate, znam da ih ima puno na youtube, ali sigurno vi znate koji su najbolji. I za koliko vremena bih mogao sve to ja sam napraviti, trebao bih mi sajt za mjesec, maximum dva, da li ce mi to biti dovoljno da ukapiram sve i napravim ga?
Takodjer me zanima ako neko od vas je radio sajtove koliko naplacujete, ako ne stignem da napravim morat cu da kupim pa eto, mogu ja da pomognem u vezi dizajna, pozdrav i hvala unaprijed.
EDIT: Da rakodjer ima jedan sajt, slican bi takav ja zeleo, pa da ne ispada neka reklama ili nesto necu da postam tu, ako treba nekom da vidi kako sve to izgleda da bi mi dao odgovore poslat cu preko PMa.