PDA

Pogledaj cijelu verziju : [NOVOST] Resident Evil 2, 3 i 7 dobit će grafička poboljšanja za PC, PS5 i XSX/



Y a v u z z'
02-03-22, 19:36
Dobra vijest iz Capcoma – prerade Resident Evila 2 i 3, kao i Resident Evil 7: Biohazard dobit će besplatne next-gen nadogradnje.

https://www.hcl.hr/wp-content/uploads/2022/03/resident-evil-3-remake.jpg
Jedna od najboljih stvari kod prerada Resident Evila 2 i 3 jest vizualna prezentacija RE Enginea. Dobra je stoga vijest da će te igre, kao i Resident Evil 7, postati još ljepše.
Iz Capcoma su najavili kako će Resident Evil 2 Remake, Resident Evil 3 Remake i Resident Evil 7: Biohazzard dobiti verzije za PlayStation 5 i Xbox Series X/S konzole. S tim verzijama doći će grafička poboljšanja, a ista će biti dostupna i PC igračima.
Nadogradnje na PS5 i XSX/S verzije bit će besplatne svim vlasnicima PS4 i XBO verzija igre, a i vlasnici tih igara na PC-u dobit će besplatni grafički update.
Nije još rečeno što će se točno poboljšati u samoj prezentaciji.https://www.pockettactics.com/wp-content/uploads/2022/02/best-resident-evil-games-resident-evil-4.jpg
izvor hcl hr

Kyūketsuki
03-03-22, 00:49
Kako pogleda sliku, pomisli RE4 dobija remake, ali ne... Steta, to mi je omiljeni dio, al vjerujem da ce i on dobit remake, besplatan ili ne, bitno je da remake naprave toga dijela.