PDA

Pogledaj cijelu verziju : [NOVOST] Rocket League dobiva mod za američki nogomet



Carlos Suarez
31-01-21, 01:42
Privremeni Gridiron mod za Rocket League po prvi put će donijeti verziju američkog nogometa u partnerstvu s NFL ligom.

https://www.hcl.hr/wp-content/uploads/2021/01/rocket-league-superbowl.jpg

Rocket League je od svojih najranijih dana bio nogometna igra u kontekstu onoga što Europljani nazivaju nogometom. Doduše, Rocket League je od nogometa samo preuzeo princip igre te oblik lopte, dok su ostala pravila nogometa stavljena po strani. Igra je u međuvremenu dobila razne druge modove, uključujući i mod za igranje košarke. No, do sada još nije bilo drugog nogometa – onog američkog.

To će se promijeniti dolaskom moda zvanog The Gridiron koji će postati dostupan od 2. 2. Radi se tu o modu koji se igra 4 na 4, a simulira američki nogomet. Svaki put kad igrač dodirne loptu (koja je drugačijeg oblika), ona mu se zalijepi za krov te ju on mora nositi na drugi kraj igrališta. Pri tome ne smije izaći iz granica arene jer mu u tom slučaju lopta otpada s krova. Zgoditak vrijedi 3 ili 7 bodova – sedam ako igrač u gol uđe s loptom na krovu, a tri ako lopta uđe u gol samostalno.

Ovaj mod rađen je u partnerstvu s NFL ligom povodom nadolazećeg Super Bowla. Samim time, bit će tu i nekih tematskih predmeta za otključavanje, poput kotača s NFL oznakom, NFL Fan paketa te titule Gridiron Guru.


IZVOR (https://www.hcl.hr/vijest/rocket-league-dobiva-mod-americki-nogomet-166512/)