PDA

Pogledaj cijelu verziju : [INFO FILMA] Good Boys (2019.)



Mehinov1c
30-03-20, 13:04
https://svijetfilma.eu/wp-content/uploads/2019/08/Good-boys.jpg?ezimgfmt=rs:779x438/rscb56/ng:webp/ngcb56

Žanr filma: Avantura, komedija

Redatelj: Gene Stupnitsky

Scenarist: Lee Eisenberg, Gene Stupnitsky

Glumci: Jacob Tremblay (Max), Keith L. Williams (Lucas), Brady Noon (Thor), Will Forte (Maxov otac), Molly Gordon (Hannah), Izaac Wang (Soren)

Radnja ukratko:
Trojica protagonista prelaze u više razrede osnovne škole i približavaju se tinejdžerskim godinama, pri čemu se moraju suočiti s vlastitim odrastanjem, ali i promjenama u njihovom odnosu. Kako bi došli do svog cilja, svaki od njih, prolaze kroz urnebesnu avanturu koja ih istovremeno razdvaja, ali i ojača kako njih same, tako i njihovo prijateljstvo.

Naše mišljenje ukratko:
Izrazito simpatičan, vulgarno duhovit i neočekivano originalan, Good Boys je još jedan od filmova koji pokazuje da Seth Rogen poznaje komediju. U ovoj modernoj, ali s odlikama Johna Hughesa, priči o odrastanju i sazrijevanju trojice dvanaestogodišnjaka imamo jedan iznimno zabavan i simpatičan film koji će unatoč svom vulgarnom humoru i ponekim izlizanim forama osvojiti vaše simpatije. Tu simpatičnost neupitno treba pripisati priči, ali i izvrsno odabranim glavnim glumcima, na čelu s Jacobom Tremblayjem, koji su jako dobro utjelovili tipove koje su trebali, a pritom nas naučili i nekim značajnim lekcijama o prošlim, ali i sadašnjim nama.


Moja ocjena: 7/10

Za više informacija:

https://www.youtube.com/watch?v=zPXqwAGmX04